Alohomora

Keltisch | Gothic | Fantasy

Voorheen: Mesdisc

Festivalagenda

Alohomara is met enige regelmatig op beurzen en festivals te vinden. Ons assortiment tijdens festivals is breder dan wat je in de webshop vindt.

We hebben een ruime keuze aan zilveren ringen (ook kleine maatjes) met of zonder edelstenen, rvs-ringen en pewter ringen van Alchemy England. Tijdens festivals kunnen je deze uitgebreid bekijken en passen. Daarnaast hebben we nog een kleine collectie CD’s en LP’s in de genres (heavy)metal en gothic.

Ben je naar iets speciaals op zoek en kun je dit niet in de webshop vinden?
Stuur dan vooral even een berichtje. Eventueel kunnen we voor je op zoek als we het zelf niet in ons assortiment hebben.

Zomerfolk

Kom genieten van de beste folkmuziek uit alle windstreken en op een prachtige buitenlocatie midden in de natuur. Met live optredens van de meest getalenteerde en populaire folkmuzikanten uit de hele wereld, evenals een variatie aan andere bijzondere activiteiten zoals workshops, boogschieten en demonstraties van traditionele ambachten. Het Rapalje Zomerfolk Festival is dit jaar bovendien verkozen tot het beste festival van Europa bij de CeltCast Fantasy Awards.

Gehouden in het mooiste gedeelte van het Stadspark, de Zonneweide, is dit festival de perfecte manier om een zomerdag of -weekend door te brengen met vrienden en familie. Kom heerlijk genieten van de levendige sfeer en muziek, terwijl je tegelijkertijd kennis kunt maken met de cultuur en tradities van onder andere de landen waar de Keltische folk, maar ook andere vormen hiervan, hun oorsprong vinden. Natuurlijk ontbreekt het niet aan een grote selectie aan heerlijk eten en drinken en een gezellige markt, volledig passend bij het thema.

Groningen | 10 en 11 juni 2023 |

Castlefest

Waan je in een andere wereld op Castlefest, zodra je door de poorten loopt. Castlefest is hét Fantasy festival van Nederland, een feest voor jong en oud. Een totaalbeleving met o.a. veel muziek, catering in stijl, middeleeuwse ambachten en een grote markt met alles waar de Fantasy-liefhebber naar op zoek is. Op de festivalpodia treedt een groot aantal bands op, van Pagan Folk tot Wereld muziek en van middeleeuwse rock tot Indie.
Castlefest kenmerkt zich door de bijzondere sfeer. Dit maakt dat de vaste bezoekers zich een jaar van tevoren al verheugen op de volgende editie. Het creëert een gevoel waarbij je je enkele dagen in een totaal andere wereld kunt begeven en waardoor je in de weken erna in een roes verkeert en heimwee hebt naar het festival.

Lisse | 3 – 7 augustus 2023 | website Castlefest