Logo van Alohomora

Keltisch | Gothic | Fantasy

Voorheen: Mesdisc

Festivalagenda

Alohomora is met enige regelmatig op beurzen en festivals te vinden. Ons assortiment tijdens festivals is breder dan wat je in de webshop vindt.

We hebben een ruime keuze aan zilveren ringen (ook kleine maatjes) met of zonder edelstenen, rvs-ringen en pewter ringen van Alchemy England. Tijdens festivals kunnen je deze uitgebreid bekijken en passen. Daarnaast hebben we nog een kleine collectie CD’s en LP’s in de genres (heavy)metal en gothic.

Ben je naar iets speciaals op zoek en kun je dit niet in de webshop vinden?
Stuur dan vooral even een berichtje. Eventueel kunnen we voor je op zoek als we het zelf niet in ons assortiment hebben.

Rapalje Zomerfolk

In 2024 vindt de 10e editie plaats van dit awardwinnende festival en zal er grootser dan ooit worden uitgepakt.

Zomerfolk is dé festivalervaring van het jaar. Op de Zonneweide in het prachtige Stadspark van Groningen komen muziekfans, festivalliefhebbers, vrienden en gezinnen samen om de mooie dingen van het leven te vieren. Op de diverse podia geven geroemde bands van over de hele wereld unieke optredens en zetten de boel (soms letterlijk) in vuur en vlam . De markt is een verrassende ontdekkingsreis waar je je ogen uitkijkt en culinaire avonturen wachten dankzij topcateraars die je een geweldige smaakbeleving bezorgen.

Groningen | 1 en 2 juni 2024 |website Zomerfolk

Castlefest

Waan je in een andere wereld op Castlefest, zodra je door de poorten loopt. Castlefest is hét Fantasy festival van Nederland, een feest voor jong en oud. Een totaalbeleving met o.a. veel muziek, catering in stijl, middeleeuwse ambachten en een grote markt met alles waar de Fantasy-liefhebber naar op zoek is. Op de festivalpodia treedt een groot aantal bands op, van Pagan Folk tot Wereld muziek en van middeleeuwse rock tot Indie.
Castlefest kenmerkt zich door de bijzondere sfeer. Dit maakt dat de vaste bezoekers zich een jaar van tevoren al verheugen op de volgende editie. Het creëert een gevoel waarbij je je enkele dagen in een totaal andere wereld kunt begeven en waardoor je in de weken erna in een roes verkeert en heimwee hebt naar het festival.
Locatie Alohomora op CF2023

Lisse | 2 t/m 4 augustus 2024 | website Castlefest